agent->browser()=='Internet Explorer'): ?>

Informatii Comenzi: 021 232 7683 | Program: L-V 10-18

Inapoi la pagina produsului Inapoi pe homepage

Cum platesc?

Cum platesc – PortTricoulTau.ro

Comanda ta va fi rezervata imediat dupa confirmarea platii si tricourile vor fi trimise dupa incheierea campaniei de promovare.

La PortTricoulTau.ro, facem totul pentru ca intreaga experienta sa fie de exceptie, si fiecare client si beneficiar al tricourilor imprimate in serie limitata sa se bucure cat mai mult de aceste produse.

Si pentru ca experienta nu ar fi completa daca ne-am concentra doar pe imprimarea si livrarea in conditii perfecte a tricourilor, avem grija ca si intregul proces de comanda sa fie simplu si eficient, iar plata sa se desfasoare rapid in conditii de siguranta.

Mai mult, in cazul in care tricoul ales de dumneavoastra nu atinge limita minima de volum, sumele colectate va vor fi returnate integral in contul din care s-a efectuat plata.

Creatiile designerilor imprimate de PortTricoulTau.ro pot fi platite prin modalitatea de plata preferata , putând alege una dintre cele 4 variante disponibile. 

1.       Cu cardul de credit/debit. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre MobilPay.  PortTricoulTau.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online.

2.       Plata ramburs la livrare in numerar. Plata prin numerar este disponibila atat pentru comenzile lansate si achitate din Bucuresti, cat si pentru celelalte orase.  Aceasta solutie de plata presupune un cost suplimentar de 19 lei.

3.       Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in conturile deschise la banca Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Herastrau, pe numele Asociatia Open Knowledge.

Conturi IBAN:

IBAN Cont RON:  RO71BACX0000001142809001
Banca:  Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Herastrau

Dupa depunere, ne poti trimite OP-ul sau chitanta pe e-mail la adresa: [email protected]

Tricourile comandate vor fi rezervate dupa confirmarea incasarii platii.